ΣΠΑΤΑ - ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ 48 - 49 ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ

Με τον Αστέρη Παπαθανασίου κορυφαίο 15 πόντοι ο Γυμναστικός απέδρασε απο τα Σπάτα με φτωχή αλλα κρίσιμη νίκη.Σταθερός ο Σταμπολίτης 12 πόνοτι .άριστος ο Γιαννακόπουλος 9 πόντοιι. Χρήσιμοι Σκούφας 2 πόντοι,Αρνοκούρος 2 πόντοι.Αντωνιάδης 5 πόντοι

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ – ΦΙΛΟΘΕΗ 61 - 72 ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ – ΦΙΛΟΘΕΗ 61 -72 Ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη. Ο Γυμναστικός άτονος ,αδιάφορος,σαν σε προπόνηση μπήκε με το αριστερό στο πρώτο παιγνίδι με την Φιλοθέη και έχασε ένα παιγνίδι που ήταν στα μέτρα του.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρώτη για το Ανδρικό Μπάσκετ

Με την παρουσία όλων των αστεριών μας ξεκίνησε και το ανδρικό τμήμα με προπονητή τον κ.Ζάχο και παρουσία του προέδρου Νίκου Πανταζή και του Γενικού Αρχηγού κ Αγγελόπουλου.Οι προπονήσεις μεχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα θα γίνονται στο κλειστό κάθε Παρασκευή και Κυριακή στις 21.30μμ.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ – ΠΑΙΑΝΙΑ 53 - 48 ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ – ΠΑΙΑΝΙΑ 53 - 48 ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ Σοβαρός κατά διαστήματα ο Γυμναστικός ζευγάρωσε τις νίκες επικρατώντας της Παιανίας στο κλειστό Χαλανδρίου. Κορυφαίοι οι Σιαφάκας 18 πόντοι και Καραγιαννίδης 15 πόντοι.

Διαβάστε Περισσότερα

ΣΑΡΩΝΙΔΑ – ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ 48 – 55 ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ

ΣΑΡΩΝΙΔΑ – ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ 48 – 55 ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ Με νίκη εκτός έδρας στην Σαρωνίδα ξεκίνησε ο Γυμναστικός την πορεία για την άνοδο. Λαβωμένος από τραυματισμούς και με μέτρια απόδοση κατάφερε μετά απο ένα άθλιο και τραγικό πρώτο δεκάλεπτο να φύγει νικητής. Καλύτερος παίκτης αναδείχθηκε ο Παπαδόπουλος με 14 πόντους,αν και δεν πλησίασε την πραγματική του αξία. Κορυφαίοι οι Κασίμης 16 πόντοι και Καραγιαννίδης 11 πόντοι σήκωσαν το βάρος της επίθεσης όταν όλα πήγαιναν στραβά. Ο Καραγιαννίδης ελέγχεται για την ανόητη αψιμαχία με αντίπαλο που στοίχισε την αποβολή του και παραλίγο και την νίκη. Εδωσαν μάχες οι Σολομονίδης 2 πόντοι και Σπυρίκος. Σταθερή αξία ο Ανδρίτσος φοβερός στην άμυνα άστοχος στην επίθεση. Ευχάριστη έκπληξη και καθοριστικός παράγοντας της νίκης ο Καπόρης που με 5 πόνους έδωσε ανάσες στην ομάδα. Άφησα τελευταίο τον Σιαφάκα7 πόντοι που έκανε το χειρότερο του παιγνίδι στο Γυμναστικό. Αναμφισβήτητα είναι ταλαντούχος παίκτης. Για να πας ψηλά όμως δεν φτάνει μόνο το ταλέντο,χρειάζεται και πειθαρχία που οφείλει ο παίκτης να επιβάλλει στον εαυτό του..Χρεώθηκε με δύο αχρείαστα φάουλ στο πρώτο δεκάλεπτο και τελείωσε το ημίχρονο με τέσσερα φάουλ. Η αλήθεια είναι ότι δύο ήταν λάθος σφύριγμα του διαιτητή,γεγονός που το επηρέασε και επιθετικά.